Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Avaluació Via Mòbil

En què consisteix?

L'Avaluació Via Mòbil té una durada total de 15 dies, i consisteix en:

1. Un qüestionari preliminar amb preguntes sobre afrontament a l'estrès, regulació emocional i hàbits de vida saludable. Aquest és el que ja has respost just després del qüestionari en línia sobre salut mental en donar  el teu consentiment per a participar en l'Avaluació Via Mòbil.

2. Qüestionari inicial i final amb preguntes sobre depressió, ansietat i benestar, que hauràs de respondre en algun moment del primer i últim dia de l'Avaluació Via Mòbil.
 
3. Preguntes breus 4 vegades al dia al matí, migdia, tarda i nit. Se't preguntarà sobre la qualitat del son, consum d'alcohol, estrès diari, estat emocional, interaccions socials, esdeveniments estressants, pensaments de suïcidi. Rebràs una notificació per a contestar cada qüestionari. Les notificacions apareixeràn de manera aleatòria dins de 4 franges: matí (08:00-10:00h), migdia (12:00-14:00h), tarda (16:00-18:00h) i nit (20:00-22.00h).

Important! Has de respondre tan aviat com puguis en rebre la notificació, ja que passades 2h, ja no podràs respondre.Per què és important participar?

Aquesta avaluació de caràcter més exhaustiu permetrà conèixer com afecta l'estrès quotidià a la salut mental d'estudiants universitaris/àries. Algunes preguntes es realitzen diverses vegades al dia, ja que els nivells d'estrès i la nostra resposta emocional al mateix poden variar en curts espais de temps.

Els resultats d'aquest estudi permetran dissenyar estratègies més precises de prevenció i promoció de la salut mental d'estudiants universitaris/àries.

Qui pot participar?

Poden participar tots els estudiants de grau que hagin contestat el qüestionari en línia sobre salut mental que es realitza a l'inici de l'estudi i hagin donat el seu consentiment per a participar en l'Avaluació Via Mòbil.

Per a participar en el qüestionari en línia sobre salut mental has de ser estudiant de grau, tenir més de 18 anys i cursar els teus estudis a la Universitat de les Illes Balears (UIB), la Universitat Jaume I (UJI), la Universitat Miguel Hernández (UMH), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) o la Universitat de Saragossa (Unizar).

Com utilitzo la app ExpiWell?

Com respondre als qüestionaris?

Una vegada ja estiguis registrat/ada en l'app, rebràs notificacions cada vegada que hi hagi un qüestionari per respondre.
També podràs respondre entrant en el qüestionari que apareix com a disponible.