Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Arranquem!

19-04-2022
Arranquem!

Aquesta setmana arranquem l'estudi PROMES-U a la Universitat Jaume I de Castelló, a la Miguel Hernández d'Elx, a la Pompeu Fabra i a la Universitat de Saragossa. A la Universitat de les Illes Balears, l'estudi començarà el dilluns 25 d'abril.

Els/as estudiants de grau d'aquestes universitats ja podran participar en l'estudi a través de la pestanya “Participa” de la web del projecte o escanejant els codis QR que podran trobar en les seves facultats.

Alguns/unes participants seran seleccionats/ades per a formar part d'un grup d'avaluació més exhaustiva a través del mòbil durant 15 dies (Avaluació Via Mòbil). Si ets una d'aquestes persones i contestes almenys el 80% dels qüestionaris (incloent el qüestionari inicial i final), podràs guanyar 30 euros.

D'altra banda, aquells que participin en aquesta primera enquesta seran convidats a contestar-la de nou en un any.

Si vols ajudar-nos a la difusió de l'estudi, pots compartir el següent link amb els teus companys/anyes de classe: https://www.promesinfo.org/participa-hi 

Moltes gràcies pel teu interès!

Últimes noticies

PROMES-U estrena nova web

Presentació PROMES-U a l'acte 'Suïcidi, es pot prevenir?'

Segueix-nos a Instagram!

Maig, el mes de la concienciació de la salut mental

Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM

Arrenca la recollida de dades amb el qüestionari de seguiment PROMES-U

Tornem con una recurs online gratuït