Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM

03-11-2022
Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM


El passat dimarts 25 d'octubre, una representació de l'equip PROMES-U va poder assistir al Mental Health Innovation Day de la xarxa TECSAM (Xarxa d'Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental), coordinada per l'institut de recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquesta xarxa té per objectiu impulsar l'evolució tecnològica nascuda fruit de la recerca per a proporcionar tractament a totes les persones amb trastorns mentals i millorar la qualitat de vida de les persones que sofreixen trastorns mentals greus i les seves famílies.

 

En l'esdeveniment, va haver-hi ponències de 6 iniciatives que treballen en la prevenció problemes de salut mental i la millora de vida d'aquelles persones que els sofreixen. Posteriorment, l'equip de PROMES-U va participar en un showcase juntament amb altres 8 projectes. Com a part del showcase, els/les participants podien emplenar una breu enquesta per a rebre un informe personalitzat sobre la seva salut mental i participar en una demostració de l'Avaluació Via Mòbil del projecte.

Últimes noticies

PROMES-U estrena nova web

Presentació PROMES-U a l'acte 'Suïcidi, es pot prevenir?'

Segueix-nos a Instagram!

Arranquem!

Maig, el mes de la concienciació de la salut mental

Arrenca la recollida de dades amb el qüestionari de seguiment PROMES-U

Tornem con una recurs online gratuït